SERVICII

O psihoterapie poate fi de un real folos in…

TRATAMENTUL SIMPTOMELOR

depresie barbat

Atacul de panica, depresia, anxietatea, fobia, tulburarile de dinamica sexuala etc sunt rezultatul unui conflict inconstient si reprezinta expresia unui efort de adaptare al psihicului la situatii de criza.femeie depresie

Aducand claritate acolo unde domneste (deocamdata) confuzia, psihoterapia potenteaza acest efort de adaptare si faciliteaza disparitia simptomelor.

________

PROBLEME IN RELATII?

 psihoterapie couple back to back in bed Cine nu are! Fie că vorbim despre relatia cu partenera sau partenerul de cuplu, despre relația cu mama, tata, fratele, sora sau cu proprii copii, despre relatia cu seful, colegii, prietenul sau prietena cea mai buna, relatiile pot fi extrem de provocatoare si generatoare de suferinta.

cuplu fericitIn acelasi timp, nimic altceva nu ofera oportunitati mai mari pentru autocunoastere si evolutie personala decat provocarile relatiilor. Doar intr-o relatie (cu cineva care este inevitabil diferit de noi) reusim sa cunoastem si sa ne cunoastem cu adevarat, doar in contextul unei relatii putem evolua.

Psihoterapia te poate ajuta sa vindeci ranile provocate de respingere, abandon, tradare, sa depasesti si sa integrezi adaptativ experienta unei pierderi, a unei separari, a unui divort, sa faci pace cu trecutul si sa privesti cu incredere in viitor.

In plus, o psihoterapie buna iti va transforma semnificativ stilul de comunicare: in timp, vei invata sa asculti cu atentie si sensibilitate, sa sesizezi emotia si mesajul din spatele cuvintelor, sa raspunzi cu empatie, profunzime si siguranta de sine.

_________

DIFICULTATI LA JOB?

 business woman headachePentru orice angajat sau antreprenor, organizatia in care lucreaza ofera o scena pe care acesta isi joaca relatia cu autoritatea si unde incearca sa-si satisfaca nevoile de apartenenta, de recunoastere, de apreciere si – de ce sa nu recunoastem deschis – nevoile de influenta si putere.business man stressed

Intr-un mediu competitiv, agresivitatea este un dat, iar frustrarile inevitabile. Conflictele, de asemenea.

O psihoterapie buna te poate ajuta sa te focalizezi mai eficient asupra a ceea ce ai de facut, sa iti regasesti motivatia, sa comunici clar si non-agresiv, sa analizezi optiunile si consecintele actiunilor tale,  sa iei decizii in acord cu tine. Te poate ajuta mai ales sa folosesti tensiunile pentru a evolua si sa transformi conflictul in cooperare.

_________

Vestea buna este ca, atat timp cat exista disponibilitate pentru a reflecta si a intelege, orice obstacol se transforma in oportunitate de evolutie.

_________

SEDINTE PRIN SKYPE / WHATSAPP

O alta veste buna este ca acum distantele nu mai conteaza!

Cei care nu pot ajunge la cabinetul din Bucuresti, sector 3, Piata Alba Iulia, pot face sedintele prin Skype sau whatsapp.

business woman laptop

_________

DACA VREI SA INCEPI un proces de psihoterapie sau de dezvoltare personala…

1) Este bine sa fii pregatit pentru asta …(citeste aici)

2) Asigura-te ca ai citit atent Modul de lucru – Conditiile care fac succesul posibil.

3) Daca esti de acord cu conditiile de mai sus si simti ca sunt in avantajul dezvoltarii tale, poti face o programare aici.

_________

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s